Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/17669
Title: Động học chiết xuất anthocyanin từ trái si rô (Carissa carandas) với sự hỗ trợ của microwave = Kinetics of anthocyanin extraction from Karonda fruit (Carissa carandas L.)
Authors: Đặng, Thanh Thủy
Nguyễn, Thị Vân Linh
Keywords: Tạp chí khoa học và công nghệ
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Tạp chí khoa học và công nghệ - Đại học Nguyễn Tất Thành - 2020 - no.10 - tr.26-31 - ISSN.2615-9015
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=311630
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/17669
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv503S102020026.pdf646.69 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.