Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/17669
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorĐặng, Thanh Thủy
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Vân Linh
dc.date.accessioned2023-12-11T02:49:33Z-
dc.date.available2023-12-11T02:49:33Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=311630en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/17669-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí khoa học và công nghệ - Đại học Nguyễn Tất Thành - 2020 - no.10 - tr.26-31 - ISSN.2615-9015en
dc.subjectTạp chí khoa học và công nghệen
dc.titleĐộng học chiết xuất anthocyanin từ trái si rô (Carissa carandas) với sự hỗ trợ của microwave = Kinetics of anthocyanin extraction from Karonda fruit (Carissa carandas L.)en
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.grantfulltextopen-
item.openairetypeArticle-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv503S102020026.pdf646.69 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.