Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/17669
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Đặng, Thanh Thủy | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Thị Vân Linh | |
dc.date.accessioned | 2023-12-11T02:49:33Z | - |
dc.date.available | 2023-12-11T02:49:33Z | - |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=311630 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/17669 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Tạp chí khoa học và công nghệ - Đại học Nguyễn Tất Thành - 2020 - no.10 - tr.26-31 - ISSN.2615-9015 | en |
dc.subject | Tạp chí khoa học và công nghệ | en |
dc.title | Động học chiết xuất anthocyanin từ trái si rô (Carissa carandas) với sự hỗ trợ của microwave = Kinetics of anthocyanin extraction from Karonda fruit (Carissa carandas L.) | en |
dc.type | Article | en |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.