Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/17654
Title: | Ảnh hưởng của điều kiện bảo quản lên hàm lượng polyphenol và saponin triterpenoid và khả năng kháng oxy hóa của dịch chiết ethanol từ lá đinh lăng Polyscias fruticosa (L.) Harms = Effects of storage conditions on polyphenol and triterpenoid saponin content and the antioxidant capacity of ethanolic extract from leaves of Polyscias fruticosa (L.) Harms | Authors: | Trần, Chí Hải Nguyễn, Hồng Anh Nguyễn, Thị Ngọc Thúy Hà, Thị Thanh Nga Lê, Thị Hồng Ánh |
Keywords: | Tạp chí khoa học công nghệ và thực phẩm | Issue Date: | 2020 | Series/Report no.: | Tạp chí khoa học công nghệ và thực phẩm - Đại học Công nghiệp Thực phẩm TP Hồ Chí Minh - 2020 - no.3 - tr.47-53 - ISSN.0866-8132 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=311552 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/17654 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv473V20S032020047.pdf | 413.59 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.