Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/17654
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrần, Chí Hải
dc.contributor.authorNguyễn, Hồng Anh
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Ngọc Thúy
dc.contributor.authorHà, Thị Thanh Nga
dc.contributor.authorLê, Thị Hồng Ánh
dc.date.accessioned2023-12-11T02:49:28Z-
dc.date.available2023-12-11T02:49:28Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=311552en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/17654-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí khoa học công nghệ và thực phẩm - Đại học Công nghiệp Thực phẩm TP Hồ Chí Minh - 2020 - no.3 - tr.47-53 - ISSN.0866-8132en
dc.subjectTạp chí khoa học công nghệ và thực phẩmen
dc.titleẢnh hưởng của điều kiện bảo quản lên hàm lượng polyphenol và saponin triterpenoid và khả năng kháng oxy hóa của dịch chiết ethanol từ lá đinh lăng Polyscias fruticosa (L.) Harms = Effects of storage conditions on polyphenol and triterpenoid saponin content and the antioxidant capacity of ethanolic extract from leaves of Polyscias fruticosa (L.) Harmsen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv473V20S032020047.pdf
  • Size : 413,59 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.