Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/17652
Title: Khảo sát các yếu tố ảnh hưởng đến quá trình carboxymethyl hóa tinh bột đậu xanh = Evaluation of reaction conditions for carboxymethylation of mung bean starch using monochloroacetic acid
Authors: Lê, Thị Hồng Thuý
Lê, Nguyễn Phương Thanh
Nguyễn, Quỳnh Như
Nguyễn, Thị Thảo
Hồ, Thị Thu Thảo
Nguyễn, Thị Lương
Keywords: Tạp chí khoa học công nghệ và thực phẩm
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Tạp chí khoa học công nghệ và thực phẩm - Đại học Công nghiệp Thực phẩm TP Hồ Chí Minh - 2020 - no.3 - tr.37-46 - ISSN.0866-8132
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=311547
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/17652
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv473V20S032020037.pdf496.67 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.