Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/17652
Title: | Khảo sát các yếu tố ảnh hưởng đến quá trình carboxymethyl hóa tinh bột đậu xanh = Evaluation of reaction conditions for carboxymethylation of mung bean starch using monochloroacetic acid | Authors: | Lê, Thị Hồng Thuý Lê, Nguyễn Phương Thanh Nguyễn, Quỳnh Như Nguyễn, Thị Thảo Hồ, Thị Thu Thảo Nguyễn, Thị Lương |
Keywords: | Tạp chí khoa học công nghệ và thực phẩm | Issue Date: | 2020 | Series/Report no.: | Tạp chí khoa học công nghệ và thực phẩm - Đại học Công nghiệp Thực phẩm TP Hồ Chí Minh - 2020 - no.3 - tr.37-46 - ISSN.0866-8132 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=311547 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/17652 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv473V20S032020037.pdf | 496.67 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.