Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/16795
Title: Hàm lượng limonoid tổng và khả năng kháng oxy hóa từ dịch chiết của các loại hạt chi citrus sử dụng các dung môi khác nhau = Total limonoid concentration and antioxidant capacities of extracts from seeds of different citrus varieties using different solvents
Authors: Phạm, Hải Sơn Tùng
Phạm, Văn Hùng
Châu, Trần Diễm Ái
Nguyễn, Thị Nguyên
Nguyễn, Thị Lan Phi
Keywords: Tạp chí khoa học công nghệ và thực phẩm
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Tạp chí khoa học công nghệ và thực phẩm - Đại học Công nghiệp Thực phẩm TP Hồ Chí Minh - 2020 - no.4 - tr.3-12 - ISSN.0866-8132
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=312869
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/16795
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv473V20S42020003.pdf322.58 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Page view(s)

1
checked on Dec 27, 2024

Download(s)

1
checked on Dec 27, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.