Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/16795
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPhạm, Hải Sơn Tùng
dc.contributor.authorPhạm, Văn Hùng
dc.contributor.authorChâu, Trần Diễm Ái
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Nguyên
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Lan Phi
dc.date.accessioned2023-12-08T09:09:08Z-
dc.date.available2023-12-08T09:09:08Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=312869en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/16795-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí khoa học công nghệ và thực phẩm - Đại học Công nghiệp Thực phẩm TP Hồ Chí Minh - 2020 - no.4 - tr.3-12 - ISSN.0866-8132en
dc.subjectTạp chí khoa học công nghệ và thực phẩmen
dc.titleHàm lượng limonoid tổng và khả năng kháng oxy hóa từ dịch chiết của các loại hạt chi citrus sử dụng các dung môi khác nhau = Total limonoid concentration and antioxidant capacities of extracts from seeds of different citrus varieties using different solventsen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv473V20S42020003.pdf
  • Size : 322,58 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.