Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/16718
Title: Tác động của việc bổ sung chitin vào thức ăn lên khả năng kháng lại vibrio parahaemolyticus của tôm thẻ chân trắng (Litopenaeus vannamei) = Effects of dietary chitin supplementation on the resistance of white leg shrimp (Litopenaeus vannamei) to Vibrio parahaemolyticus
Authors: Trần, Vĩ Hích
Nguyễn, Công Minh
Nguyễn, Thị Kim Cúc
Phạm, Thị Đan Phượng
Trang, Sĩ Trung
Keywords: Tạp chí khoa học
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Tạp chí khoa học - công nghệ thủy sản - Đại học Nha Trang - 2020 - no.4 - tr.45-50 - ISSN.1859 - 2252
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=312523
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/16718
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv400S42020045.pdf961.25 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.