Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/16718
Title: | Tác động của việc bổ sung chitin vào thức ăn lên khả năng kháng lại vibrio parahaemolyticus của tôm thẻ chân trắng (Litopenaeus vannamei) = Effects of dietary chitin supplementation on the resistance of white leg shrimp (Litopenaeus vannamei) to Vibrio parahaemolyticus | Authors: | Trần, Vĩ Hích Nguyễn, Công Minh Nguyễn, Thị Kim Cúc Phạm, Thị Đan Phượng Trang, Sĩ Trung |
Keywords: | Tạp chí khoa học | Issue Date: | 2020 | Series/Report no.: | Tạp chí khoa học - công nghệ thủy sản - Đại học Nha Trang - 2020 - no.4 - tr.45-50 - ISSN.1859 - 2252 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=312523 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/16718 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv400S42020045.pdf | 961.25 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.