Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/16718
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrần, Vĩ Hích
dc.contributor.authorNguyễn, Công Minh
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Kim Cúc
dc.contributor.authorPhạm, Thị Đan Phượng
dc.contributor.authorTrang, Sĩ Trung
dc.date.accessioned2023-12-08T09:08:46Z-
dc.date.available2023-12-08T09:08:46Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=312523en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/16718-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí khoa học - công nghệ thủy sản - Đại học Nha Trang - 2020 - no.4 - tr.45-50 - ISSN.1859 - 2252en
dc.subjectTạp chí khoa họcen
dc.titleTác động của việc bổ sung chitin vào thức ăn lên khả năng kháng lại vibrio parahaemolyticus của tôm thẻ chân trắng (Litopenaeus vannamei) = Effects of dietary chitin supplementation on the resistance of white leg shrimp (Litopenaeus vannamei) to Vibrio parahaemolyticusen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv400S42020045.pdf
  • Size : 961,25 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.