Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/16681
Title: Xác định điều kiện lên men và hoạt tính kháng oxy hóa của nước lên men trái trâm (Syzygium cumini L.) = Determination of fermentation conditions and antioxidant activity of Syzygium cumini L. fermented juice
Authors: Huỳnh, Ngọc Thanh Tâm
Đào, Thanh Tâm
Nguyễn, Thị Minh Trâm
Văn, Thị Hồng Huê
Dương, Thị Mai Thảo
Nguyễn, Đức Độ
Keywords: Khoa học (ĐH Cần Thơ)
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Khoa học (ĐH Cần Thơ) - 2020 - no.CDKHTN - tr.72-79 - ISSN.1859-2333
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=312784
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/16681
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv403V56SCDKHTN22020072.pdf
  • Size : 454,32 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.