Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/16681
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorHuỳnh, Ngọc Thanh Tâm
dc.contributor.authorĐào, Thanh Tâm
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Minh Trâm
dc.contributor.authorVăn, Thị Hồng Huê
dc.contributor.authorDương, Thị Mai Thảo
dc.contributor.authorNguyễn, Đức Độ
dc.date.accessioned2023-12-08T01:39:24Z-
dc.date.available2023-12-08T01:39:24Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=312784en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/16681-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học (ĐH Cần Thơ) - 2020 - no.CDKHTN - tr.72-79 - ISSN.1859-2333en
dc.subjectKhoa học (ĐH Cần Thơ)en
dc.titleXác định điều kiện lên men và hoạt tính kháng oxy hóa của nước lên men trái trâm (Syzygium cumini L.) = Determination of fermentation conditions and antioxidant activity of Syzygium cumini L. fermented juiceen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv403V56SCDKHTN22020072.pdf
  • Size : 454,32 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.