Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/16547
Title: | Tăng giá trị sinh học của protein trong sản phẩm chế biến từ cá nục bằng enzyme protease | Authors: | Nguyễn, Thị Phương Lan Hoàng, Thế Hưng |
Keywords: | Tạp chí Công thương | Issue Date: | 2020 | Series/Report no.: | Tạp chí Công thương - 2020 - no.28 - tr.40-45 - ISSN.0866-7756 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=312388 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/16547 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv146S282020040.pdf | 239.09 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.