Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/16465
Title: Ảnh hưởng của nồng độ ethanol và tỷ lệ dung môi sử dụng đến hiệu quả trích ly các hợp chất có khả năng kháng oxy hóa từ bột vỏ bưởi Năm Roi
Authors: Đỗ, Thị Thúy Vy
Nguyễn, Văn Mười
Trần, Thanh Trúc
Keywords: Tạp chí Công thương
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Tạp chí Công thương - 2020 - no.24 - tr.51-56 - ISSN.0866-7756
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=311844
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/16465
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv146S242020051.pdf2.17 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.