Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/16464
Title: Nghiên cứu biến đổi chất lượng của tôm thẻ chân trắng theo thời gian bảo quản trong nước đá
Authors: Trần, Thị Mỹ Hạnh
Trịnh, Việt An
Nguyễn, Xuân Duy
Nguyễn, Anh Tuấn
Keywords: Tạp chí Công thương
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Tạp chí Công thương - 2020 - no.24 - tr.31-38 - ISSN.0866-7756
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=311841
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/16464
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv146S242020031.pdf2.67 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.