Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/16464
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrần, Thị Mỹ Hạnh
dc.contributor.authorTrịnh, Việt An
dc.contributor.authorNguyễn, Xuân Duy
dc.contributor.authorNguyễn, Anh Tuấn
dc.date.accessioned2023-12-08T01:38:22Z-
dc.date.available2023-12-08T01:38:22Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=311841en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/16464-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Công thương - 2020 - no.24 - tr.31-38 - ISSN.0866-7756en
dc.subjectTạp chí Công thươngen
dc.titleNghiên cứu biến đổi chất lượng của tôm thẻ chân trắng theo thời gian bảo quản trong nước đáen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv146S242020031.pdf
  • Size : 2,67 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.