Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/16458
Title: | Quy trình chưng cất và đánh giá khả năng kháng khuẩn của tinh dầu từ lá hương thảo (Rosmarinus Officinalis L.) |
Authors: | Tống, Thanh Danh Lý, Minh Thùy Triệu, Tuấn Anh Triệu, Thị Loan Lê, Xuân Tiến |
Keywords: | Tạp chí Công thương |
Issue Date: | 2020 |
Series/Report no.: | Tạp chí Công thương - 2020 - no.24 - tr.5-11 - ISSN.0866-7756 |
URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=311837 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/16458 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File : CVv146S242020005.pdf
Size : 2,22 MB
Format : Adobe PDF
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.