Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/16458
Title: Quy trình chưng cất và đánh giá khả năng kháng khuẩn của tinh dầu từ lá hương thảo (Rosmarinus Officinalis L.)
Authors: Tống, Thanh Danh
Lý, Minh Thùy
Triệu, Tuấn Anh
Triệu, Thị Loan
Lê, Xuân Tiến
Keywords: Tạp chí Công thương
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Tạp chí Công thương - 2020 - no.24 - tr.5-11 - ISSN.0866-7756
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=311837
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/16458
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv146S242020005.pdf2.22 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.