Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/16458
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTống, Thanh Danh
dc.contributor.authorLý, Minh Thùy
dc.contributor.authorTriệu, Tuấn Anh
dc.contributor.authorTriệu, Thị Loan
dc.contributor.authorLê, Xuân Tiến
dc.date.accessioned2023-12-08T01:38:21Z-
dc.date.available2023-12-08T01:38:21Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=311837en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/16458-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Công thương - 2020 - no.24 - tr.5-11 - ISSN.0866-7756en
dc.subjectTạp chí Công thươngen
dc.titleQuy trình chưng cất và đánh giá khả năng kháng khuẩn của tinh dầu từ lá hương thảo (Rosmarinus Officinalis L.)en
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv146S242020005.pdf2.22 MBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.