Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/15271
Title: | CHỌN LỌC DÒNG VI KHUẨN LACTIC TRONG CÁC SẢN PHẨM LÊN MEN SINH BACTERIOCIN KHÁNG KHUẨN = SELECTION OF LACTIC ACID BACTERIA ISOLATED FROM FERMENTED PRODUCTS, PRODUCING ANTIBACTERIAL BACTERIOCINS | Authors: | Trần, Thanh Mến Nguyễn, Đức Thiên Nguyễn, Trọng Tuân Đỗ, Tấn Khang Nguyễn, Thị Tố Quyên Trần, Trung Tín |
Keywords: | Tạp chí Phân tích Hóa, Lý và Sinh học | Issue Date: | 2019 | Series/Report no.: | Tạp chí Phân tích Hóa, Lý và Sinh học - 2019 - no.1 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=298589 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/15271 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
44458-625-140407-1-10-20191219.pdf | 2.21 MB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Page view(s)
1
checked on Dec 23, 2024
Download(s)
21
checked on Dec 23, 2024
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.