Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/15271
Title: | CHỌN LỌC DÒNG VI KHUẨN LACTIC TRONG CÁC SẢN PHẨM LÊN MEN SINH BACTERIOCIN KHÁNG KHUẨN = SELECTION OF LACTIC ACID BACTERIA ISOLATED FROM FERMENTED PRODUCTS, PRODUCING ANTIBACTERIAL BACTERIOCINS |
Authors: | Trần, Thanh Mến Nguyễn, Đức Thiên Nguyễn, Trọng Tuân Đỗ, Tấn Khang Nguyễn, Thị Tố Quyên Trần, Trung Tín |
Keywords: | Tạp chí Phân tích Hóa, Lý và Sinh học |
Issue Date: | 2019 |
Series/Report no.: | Tạp chí Phân tích Hóa, Lý và Sinh học - 2019 - no.1 |
URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=298589 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/15271 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File : 44458-625-140407-1-10-20191219.pdf
Size : 2,21 MB
Format : Adobe PDF
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.