Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/15271
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Trần, Thanh Mến | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Đức Thiên | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Trọng Tuân | |
dc.contributor.author | Đỗ, Tấn Khang | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Thị Tố Quyên | |
dc.contributor.author | Trần, Trung Tín | |
dc.date.accessioned | 2023-11-13T03:21:18Z | - |
dc.date.available | 2023-11-13T03:21:18Z | - |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=298589 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/15271 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Tạp chí Phân tích Hóa, Lý và Sinh học - 2019 - no.1 | en |
dc.subject | Tạp chí Phân tích Hóa, Lý và Sinh học | en |
dc.title | CHỌN LỌC DÒNG VI KHUẨN LACTIC TRONG CÁC SẢN PHẨM LÊN MEN SINH BACTERIOCIN KHÁNG KHUẨN = SELECTION OF LACTIC ACID BACTERIA ISOLATED FROM FERMENTED PRODUCTS, PRODUCING ANTIBACTERIAL BACTERIOCINS | en |
dc.type | Article | en |
item.fulltext | Có toàn văn | - |
item.grantfulltext | open | - |
item.openairetype | Article | - |
item.cerifentitytype | Publications | - |
item.openairecristype | http://purl.org/coar/resource_type/c_18cf | - |
item.languageiso639-1 | vi | - |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
44458-625-140407-1-10-20191219.pdf | 2.21 MB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Page view(s)
1
checked on Dec 23, 2024
Download(s)
21
checked on Dec 23, 2024
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.