Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/14170
Title: | Effects of preservation film creating by saponin combined with chitosan and acetic acid to the quality change of Cao Bang tangerines (Citrus reticulata Blanco var. Tangerine) = Xác định ảnh hưởng của màng bảo quản saponin kết hợp với chitosan và axit axetic đến sự biến đổi chất lượng của quả quýt Cao Bằng | Authors: | Nguyễn, Văn Lợi | Keywords: | Tạp chí Khoa học Trường Đại học Sư phạm Hà Nội: Khoa học Tự nhiên | Issue Date: | 2019 | Series/Report no.: | Tạp chí Khoa học Trường Đại học Sư phạm Hà Nội: Khoa học Tự nhiên - 2019 - no.3 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=296703 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/14170 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
42617-1381-134820-1-10-20190924.pdf | 810.52 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.