Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/14170
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Văn Lợi
dc.date.accessioned2023-11-13T02:47:40Z-
dc.date.available2023-11-13T02:47:40Z-
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=296703en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/14170-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học Trường Đại học Sư phạm Hà Nội: Khoa học Tự nhiên - 2019 - no.3en
dc.subjectTạp chí Khoa học Trường Đại học Sư phạm Hà Nội: Khoa học Tự nhiênen
dc.titleEffects of preservation film creating by saponin combined with chitosan and acetic acid to the quality change of Cao Bang tangerines (Citrus reticulata Blanco var. Tangerine) = Xác định ảnh hưởng của màng bảo quản saponin kết hợp với chitosan và axit axetic đến sự biến đổi chất lượng của quả quýt Cao Bằngen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : 42617-1381-134820-1-10-20190924.pdf
  • Size : 810,52 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.