Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/14170
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Nguyễn, Văn Lợi | |
dc.date.accessioned | 2023-11-13T02:47:40Z | - |
dc.date.available | 2023-11-13T02:47:40Z | - |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=296703 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/14170 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Tạp chí Khoa học Trường Đại học Sư phạm Hà Nội: Khoa học Tự nhiên - 2019 - no.3 | en |
dc.subject | Tạp chí Khoa học Trường Đại học Sư phạm Hà Nội: Khoa học Tự nhiên | en |
dc.title | Effects of preservation film creating by saponin combined with chitosan and acetic acid to the quality change of Cao Bang tangerines (Citrus reticulata Blanco var. Tangerine) = Xác định ảnh hưởng của màng bảo quản saponin kết hợp với chitosan và axit axetic đến sự biến đổi chất lượng của quả quýt Cao Bằng | en |
dc.type | Article | en |
item.cerifentitytype | Publications | - |
item.languageiso639-1 | vi | - |
item.openairetype | Article | - |
item.grantfulltext | open | - |
item.openairecristype | http://purl.org/coar/resource_type/c_18cf | - |
item.fulltext | Có toàn văn | - |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
42617-1381-134820-1-10-20190924.pdf | 810.52 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.