Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/14006
Title: | Nghiên cứu một số đặc tính của màng 3D-nano-cellulose; Hấp phụ Berberin định hướng dùng bọc thực phẩm tươi sống | Authors: | Nguyễn, Xuân Thành | Keywords: | Tạp chí Khoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên | Issue Date: | 2019 | Series/Report no.: | Tạp chí Khoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên - 2019 - no.09 - tr.45-52 - ISSN.1859-2171 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=296429 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/14006 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | Existing users please Login |
---|---|---|---|
42022-1297-132852-1-10-20190801.pdf | 232.15 kB | Adobe PDF |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.