Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/14006
Title: Nghiên cứu một số đặc tính của màng 3D-nano-cellulose; Hấp phụ Berberin định hướng dùng bọc thực phẩm tươi sống
Authors: Nguyễn, Xuân Thành
Keywords: Tạp chí Khoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên
Issue Date: 2019
Series/Report no.: Tạp chí Khoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên - 2019 - no.09 - tr.45-52 - ISSN.1859-2171
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=296429
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/14006
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
42022-1297-132852-1-10-20190801.pdf232.15 kBAdobe PDF
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.