Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/13993
Title: | Ảnh hưởng của chế phẩm Probiotic đến một số chỉ tiêu sức sản xuất của lợn thịt lai ba máu ( Duroc X YL ) | Authors: | Trần, Thanh Vân Nguyễn, Thị Thúy Mỵ Trần, Thị Thúy Nguyệt |
Keywords: | Tạp chí Khoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên | Issue Date: | 2019 | Series/Report no.: | Tạp chí Khoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên - 2019 - no.04 - tr.191 - 196 - ISSN.1859-2171 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=296176 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/13993 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
39816-1297-126653-1-10-20190501.pdf | 664.16 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.