Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/13993
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Trần, Thanh Vân | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Thị Thúy Mỵ | |
dc.contributor.author | Trần, Thị Thúy Nguyệt | |
dc.date.accessioned | 2023-11-13T02:46:46Z | - |
dc.date.available | 2023-11-13T02:46:46Z | - |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=296176 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/13993 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Tạp chí Khoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên - 2019 - no.04 - tr.191 - 196 - ISSN.1859-2171 | en |
dc.subject | Tạp chí Khoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên | en |
dc.title | Ảnh hưởng của chế phẩm Probiotic đến một số chỉ tiêu sức sản xuất của lợn thịt lai ba máu ( Duroc X YL ) | en |
dc.type | Article | en |
item.languageiso639-1 | vi | - |
item.fulltext | Có toàn văn | - |
item.cerifentitytype | Publications | - |
item.openairetype | Article | - |
item.grantfulltext | open | - |
item.openairecristype | http://purl.org/coar/resource_type/c_18cf | - |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
39816-1297-126653-1-10-20190501.pdf | 664.16 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.