Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/13950
Title: | RESEARCH PRODUCTION FERMENTED LEMON JUCE BY USING Lactobacillus plantarum = NGHIÊN CỨU SẢN XUẤT SẢN PHẨM NƯỚC CHANH LÊN MEN SỬ DỤNG VI KHUẨN LACTIC Lactobacillus plantarum |
Authors: | Vũ, Thị Thanh Hằng Vi, Đại Lâm Vũ, Thị Hạnh Nguyễn, Thị Hương |
Keywords: | Tạp chí Khoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên |
Issue Date: | 2019 |
Series/Report no.: | Tạp chí Khoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên - 2019 - no.04 |
URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=296068 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/13950 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.