Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/13672
Title: New method of preparing for beta glucan from bread-yeast (Sacccharomyces cerevisiae) = PHƯƠNG PHÁP MỚI TÁCH CHIẾT BETA GLUCAN TỪ MEN BÁNH MÌ (SACCCHAROMYCES CEREVISIAE)
Authors: Nguyễn, Duy Nhứt
Keywords: Tạp chí Khoa học Đại học Phú Yên
Issue Date: 2019
Series/Report no.: Tạp chí Khoa học Đại học Phú Yên - 2019 - no.20
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=290271
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/13672
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : 51429-1729-155444-1-10-20201023.pdf
  • Size : 529,98 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.