Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/13672
Title: | New method of preparing for beta glucan from bread-yeast (Sacccharomyces cerevisiae) = PHƯƠNG PHÁP MỚI TÁCH CHIẾT BETA GLUCAN TỪ MEN BÁNH MÌ (SACCCHAROMYCES CEREVISIAE) | Authors: | Nguyễn, Duy Nhứt | Keywords: | Tạp chí Khoa học Đại học Phú Yên | Issue Date: | 2019 | Series/Report no.: | Tạp chí Khoa học Đại học Phú Yên - 2019 - no.20 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=290271 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/13672 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
51429-1729-155444-1-10-20201023.pdf | 529.98 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.