Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/13672
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Duy Nhứt
dc.date.accessioned2023-11-13T02:36:35Z-
dc.date.available2023-11-13T02:36:35Z-
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=290271en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/13672-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học Đại học Phú Yên - 2019 - no.20en
dc.subjectTạp chí Khoa học Đại học Phú Yênen
dc.titleNew method of preparing for beta glucan from bread-yeast (Sacccharomyces cerevisiae) = PHƯƠNG PHÁP MỚI TÁCH CHIẾT BETA GLUCAN TỪ MEN BÁNH MÌ (SACCCHAROMYCES CEREVISIAE)en
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : 51429-1729-155444-1-10-20201023.pdf
  • Size : 529,98 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.