Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/13672
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Nguyễn, Duy Nhứt | |
dc.date.accessioned | 2023-11-13T02:36:35Z | - |
dc.date.available | 2023-11-13T02:36:35Z | - |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=290271 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/13672 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Tạp chí Khoa học Đại học Phú Yên - 2019 - no.20 | en |
dc.subject | Tạp chí Khoa học Đại học Phú Yên | en |
dc.title | New method of preparing for beta glucan from bread-yeast (Sacccharomyces cerevisiae) = PHƯƠNG PHÁP MỚI TÁCH CHIẾT BETA GLUCAN TỪ MEN BÁNH MÌ (SACCCHAROMYCES CEREVISIAE) | en |
dc.type | Article | en |
item.fulltext | Có toàn văn | - |
item.grantfulltext | open | - |
item.openairetype | Article | - |
item.cerifentitytype | Publications | - |
item.openairecristype | http://purl.org/coar/resource_type/c_18cf | - |
item.languageiso639-1 | vi | - |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
51429-1729-155444-1-10-20201023.pdf | 529.98 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.