Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/13510
Title: Ảnh hưởng của thông số công nghệ tới độ co ngót và biến dạng của xoài thái lát trong quá trình sấy đối lưu
Authors: Nguyễn, Đức Trung
Phạm, Thanh Hương
Keywords: Khoa học và Công nghệ các trường Đại học Kỹ thuật
Issue Date: 2019
Series/Report no.: Khoa học và Công nghệ các trường Đại học Kỹ thuật - 2019 - no.133 - tr.96-100 - ISSN.2354-1083
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=288798
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/13510
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CTv140S1332019096.pdf318.65 kBAdobe PDF
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.