Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/13341
Title: Nghiên cứu quá trình chiết chất màu tự nhiên Betacyanin từ quả thanh long ruột đỏ trồng ở Việt Nam
Authors: Lưu, Thị Lan Anh
Nguyễn, Ngọc Trung
Nguyễn, Thị Tuyết Mai
Võ, Thạch Sơn
Keywords: Khoa học và Công nghệ các trường Đại học Kỹ thuật
Issue Date: 2019
Series/Report no.: Khoa học và Công nghệ các trường Đại học Kỹ thuật - 2019 - no.132 - tr.72-75 - ISSN.2354-1083
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=288167
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/13341
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CTv140S1322019072.pdf
  • Size : 270,24 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.