Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/13341
Title: | Nghiên cứu quá trình chiết chất màu tự nhiên Betacyanin từ quả thanh long ruột đỏ trồng ở Việt Nam | Authors: | Lưu, Thị Lan Anh Nguyễn, Ngọc Trung Nguyễn, Thị Tuyết Mai Võ, Thạch Sơn |
Keywords: | Khoa học và Công nghệ các trường Đại học Kỹ thuật | Issue Date: | 2019 | Series/Report no.: | Khoa học và Công nghệ các trường Đại học Kỹ thuật - 2019 - no.132 - tr.72-75 - ISSN.2354-1083 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=288167 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/13341 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CTv140S1322019072.pdf | 270.24 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.