Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/13341
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorLưu, Thị Lan Anh
dc.contributor.authorNguyễn, Ngọc Trung
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Tuyết Mai
dc.contributor.authorVõ, Thạch Sơn
dc.date.accessioned2023-11-13T02:35:02Z-
dc.date.available2023-11-13T02:35:02Z-
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=288167en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/13341-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học và Công nghệ các trường Đại học Kỹ thuật - 2019 - no.132 - tr.72-75 - ISSN.2354-1083en
dc.subjectKhoa học và Công nghệ các trường Đại học Kỹ thuậten
dc.titleNghiên cứu quá trình chiết chất màu tự nhiên Betacyanin từ quả thanh long ruột đỏ trồng ở Việt Namen
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CTv140S1322019072.pdf270.24 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.