Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/12492
Title: Đánh giá hàm lượng anthocynins và hoạt tính khoáng oxi hóa của cao chiết từ các loại rau củ, quả và hoa = Evaluate anthocyanins content and antioxidant activity of extract from fruits, vegetables and flowers in Vietnam
Authors: Phạm, Trí Nhựt
Đào, Tấn Phát
Trần, Thiện Hiền
Lâm, Trí Đức
Phạm, Văn Thịnh
Trần, Bùi Phúc
Mai, Huỳnh Cang
Keywords: Tạp chí khoa học và công nghệ - Đại học Nguyễn Tất Thành
Issue Date: 2019
Series/Report no.: Tạp chí khoa học và công nghệ - Đại học Nguyễn Tất Thành - 2019 - no.8 - tr.42-47 - ISSN.2615-9015
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=284849
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/12492
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv503S082019042.pdf889.94 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Download(s)

5
checked on Dec 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.