Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/12492
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPhạm, Trí Nhựt
dc.contributor.authorĐào, Tấn Phát
dc.contributor.authorTrần, Thiện Hiền
dc.contributor.authorLâm, Trí Đức
dc.contributor.authorPhạm, Văn Thịnh
dc.contributor.authorTrần, Bùi Phúc
dc.contributor.authorMai, Huỳnh Cang
dc.date.accessioned2023-11-13T02:10:53Z-
dc.date.available2023-11-13T02:10:53Z-
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=284849en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/12492-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí khoa học và công nghệ - Đại học Nguyễn Tất Thành - 2019 - no.8 - tr.42-47 - ISSN.2615-9015en
dc.subjectTạp chí khoa học và công nghệ - Đại học Nguyễn Tất Thànhen
dc.titleĐánh giá hàm lượng anthocynins và hoạt tính khoáng oxi hóa của cao chiết từ các loại rau củ, quả và hoa = Evaluate anthocyanins content and antioxidant activity of extract from fruits, vegetables and flowers in Vietnamen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv503S082019042.pdf
  • Size : 889,94 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.