Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/12479
Title: Nghiên cứu mô hình động học của quá trình chiết xuất và thành phần hóa học của tinh dầu vỏ cam (Citrus sinensis) = Assessing the kinetic model on exraction of essential oil and chemical composition from orange pells (Citrus sinensis)
Authors: Đào, Tấn Phát
Ngô, Thị Cẩm Quyên
Trần, Thị Kim Ngân
Phạm, Trí Nhựt
Trần, Thiện Hiền
Nguyễn, Thanh Việt
Mai, Huỳnh Cang
Đỗ, Đình Nhật
Lưu, Xuân Cường
Keywords: Tạp chí khoa học và công nghệ - Đại học Nguyễn Tất Thành
Issue Date: 2019
Series/Report no.: Tạp chí khoa học và công nghệ - Đại học Nguyễn Tất Thành - 2019 - no.8 - tr.19-25 - ISSN.2615-9015
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=284837
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/12479
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv503S082019019.pdf967.89 kBAdobe PDF
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.