Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/12479
Title: Nghiên cứu mô hình động học của quá trình chiết xuất và thành phần hóa học của tinh dầu vỏ cam (Citrus sinensis) = Assessing the kinetic model on exraction of essential oil and chemical composition from orange pells (Citrus sinensis)
Authors: Đào, Tấn Phát
Ngô, Thị Cẩm Quyên
Trần, Thị Kim Ngân
Phạm, Trí Nhựt
Trần, Thiện Hiền
Nguyễn, Thanh Việt
Mai, Huỳnh Cang
Đỗ, Đình Nhật
Lưu, Xuân Cường
Keywords: Tạp chí khoa học và công nghệ - Đại học Nguyễn Tất Thành
Issue Date: 2019
Series/Report no.: Tạp chí khoa học và công nghệ - Đại học Nguyễn Tất Thành - 2019 - no.8 - tr.19-25 - ISSN.2615-9015
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=284837
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/12479
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv503S082019019.pdf967.89 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.