Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/12479
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorĐào, Tấn Phát
dc.contributor.authorNgô, Thị Cẩm Quyên
dc.contributor.authorTrần, Thị Kim Ngân
dc.contributor.authorPhạm, Trí Nhựt
dc.contributor.authorTrần, Thiện Hiền
dc.contributor.authorNguyễn, Thanh Việt
dc.contributor.authorMai, Huỳnh Cang
dc.contributor.authorĐỗ, Đình Nhật
dc.contributor.authorLưu, Xuân Cường
dc.date.accessioned2023-11-13T02:10:50Z-
dc.date.available2023-11-13T02:10:50Z-
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=284837en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/12479-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí khoa học và công nghệ - Đại học Nguyễn Tất Thành - 2019 - no.8 - tr.19-25 - ISSN.2615-9015en
dc.subjectTạp chí khoa học và công nghệ - Đại học Nguyễn Tất Thànhen
dc.titleNghiên cứu mô hình động học của quá trình chiết xuất và thành phần hóa học của tinh dầu vỏ cam (Citrus sinensis) = Assessing the kinetic model on exraction of essential oil and chemical composition from orange pells (Citrus sinensis)en
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv503S082019019.pdf
  • Size : 967,89 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.