Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/12476
Title: | Ảnh hưởng của các phương pháp chế biến nhiệt đến hàm lượng tinh dầu trong các sản phẩm được phối trộn với bột vi bao tinh dầu sả chanh (Cymbopogon citratus) = Effect of heat treatment methods on the content of remaining essential oils in products mixed with lemongrass essential oil microencapsulation powder (Cymbopogon citratus) | Authors: | Võ, Tấn Thành Nguyễn, Phú Thương Nhân Phạm, Văn Thịnh Lê, Thị Hồng Nhan Trần, Thị Yến Nhi Nguyễn, Dương Vũ Mai, Huỳnh Cang Phạm, Hoàng Danh Phan, Bổn Đỗ, Bích Ngọc Hoàng, Thị Hồng |
Keywords: | Tạp chí khoa học và công nghệ - Đại học Nguyễn Tất Thành | Issue Date: | 2019 | Series/Report no.: | Tạp chí khoa học và công nghệ - Đại học Nguyễn Tất Thành - 2019 - no.8 - tr.13-18 - ISSN.2615-9015 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=284836 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/12476 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv503S082019013.pdf | 983.92 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.