Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/12476
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorVõ, Tấn Thành
dc.contributor.authorNguyễn, Phú Thương Nhân
dc.contributor.authorPhạm, Văn Thịnh
dc.contributor.authorLê, Thị Hồng Nhan
dc.contributor.authorTrần, Thị Yến Nhi
dc.contributor.authorNguyễn, Dương Vũ
dc.contributor.authorMai, Huỳnh Cang
dc.contributor.authorPhạm, Hoàng Danh
dc.contributor.authorPhan, Bổn
dc.contributor.authorĐỗ, Bích Ngọc
dc.contributor.authorHoàng, Thị Hồng
dc.date.accessioned2023-11-13T02:10:49Z-
dc.date.available2023-11-13T02:10:49Z-
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=284836en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/12476-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí khoa học và công nghệ - Đại học Nguyễn Tất Thành - 2019 - no.8 - tr.13-18 - ISSN.2615-9015en
dc.subjectTạp chí khoa học và công nghệ - Đại học Nguyễn Tất Thànhen
dc.titleẢnh hưởng của các phương pháp chế biến nhiệt đến hàm lượng tinh dầu trong các sản phẩm được phối trộn với bột vi bao tinh dầu sả chanh (Cymbopogon citratus) = Effect of heat treatment methods on the content of remaining essential oils in products mixed with lemongrass essential oil microencapsulation powder (Cymbopogon citratus)en
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv503S082019013.pdf
  • Size : 983,92 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.