Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/12476
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Võ, Tấn Thành | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Phú Thương Nhân | |
dc.contributor.author | Phạm, Văn Thịnh | |
dc.contributor.author | Lê, Thị Hồng Nhan | |
dc.contributor.author | Trần, Thị Yến Nhi | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Dương Vũ | |
dc.contributor.author | Mai, Huỳnh Cang | |
dc.contributor.author | Phạm, Hoàng Danh | |
dc.contributor.author | Phan, Bổn | |
dc.contributor.author | Đỗ, Bích Ngọc | |
dc.contributor.author | Hoàng, Thị Hồng | |
dc.date.accessioned | 2023-11-13T02:10:49Z | - |
dc.date.available | 2023-11-13T02:10:49Z | - |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=284836 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/12476 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Tạp chí khoa học và công nghệ - Đại học Nguyễn Tất Thành - 2019 - no.8 - tr.13-18 - ISSN.2615-9015 | en |
dc.subject | Tạp chí khoa học và công nghệ - Đại học Nguyễn Tất Thành | en |
dc.title | Ảnh hưởng của các phương pháp chế biến nhiệt đến hàm lượng tinh dầu trong các sản phẩm được phối trộn với bột vi bao tinh dầu sả chanh (Cymbopogon citratus) = Effect of heat treatment methods on the content of remaining essential oils in products mixed with lemongrass essential oil microencapsulation powder (Cymbopogon citratus) | en |
dc.type | Article | en |
item.grantfulltext | restricted | - |
item.cerifentitytype | Publications | - |
item.fulltext | Có toàn văn | - |
item.openairetype | Article | - |
item.openairecristype | http://purl.org/coar/resource_type/c_18cf | - |
item.languageiso639-1 | vi | - |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | Existing users please Login |
---|---|---|---|
CVv503S082019013.pdf | 983.92 kB | Adobe PDF |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.