Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/12467
Title: Làm giàu hàm lượng gaba trong chế biến sữa mầm đậu nành = Enriching gamma-aminobutyric acid (GABA) content in germinated soybean211-1
Authors: Phan, Thiện Vy
Nguyễn, Thị Ngọc Đẹp
Keywords: Tạp chí khoa học và công nghệ - Đại học Nguyễn Tất Thành
Issue Date: 2019
Series/Report no.: Tạp chí khoa học và công nghệ - Đại học Nguyễn Tất Thành - 2019 - no.7 - tr.59-64 - ISSN.2615-9015
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=284827
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/12467
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv503S072019059.pdf858.79 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.