Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/12467
Title: | Làm giàu hàm lượng gaba trong chế biến sữa mầm đậu nành = Enriching gamma-aminobutyric acid (GABA) content in germinated soybean211-1 | Authors: | Phan, Thiện Vy Nguyễn, Thị Ngọc Đẹp |
Keywords: | Tạp chí khoa học và công nghệ - Đại học Nguyễn Tất Thành | Issue Date: | 2019 | Series/Report no.: | Tạp chí khoa học và công nghệ - Đại học Nguyễn Tất Thành - 2019 - no.7 - tr.59-64 - ISSN.2615-9015 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=284827 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/12467 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv503S072019059.pdf | 858.79 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.