Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/12467
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPhan, Thiện Vy
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Ngọc Đẹp
dc.date.accessioned2023-11-13T02:10:46Z-
dc.date.available2023-11-13T02:10:46Z-
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=284827en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/12467-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí khoa học và công nghệ - Đại học Nguyễn Tất Thành - 2019 - no.7 - tr.59-64 - ISSN.2615-9015en
dc.subjectTạp chí khoa học và công nghệ - Đại học Nguyễn Tất Thànhen
dc.titleLàm giàu hàm lượng gaba trong chế biến sữa mầm đậu nành = Enriching gamma-aminobutyric acid (GABA) content in germinated soybean211-1en
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.grantfulltextopen-
item.openairetypeArticle-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv503S072019059.pdf858.79 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.