Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/12467
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Phan, Thiện Vy | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Thị Ngọc Đẹp | |
dc.date.accessioned | 2023-11-13T02:10:46Z | - |
dc.date.available | 2023-11-13T02:10:46Z | - |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=284827 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/12467 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Tạp chí khoa học và công nghệ - Đại học Nguyễn Tất Thành - 2019 - no.7 - tr.59-64 - ISSN.2615-9015 | en |
dc.subject | Tạp chí khoa học và công nghệ - Đại học Nguyễn Tất Thành | en |
dc.title | Làm giàu hàm lượng gaba trong chế biến sữa mầm đậu nành = Enriching gamma-aminobutyric acid (GABA) content in germinated soybean211-1 | en |
dc.type | Article | en |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.