Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/12406
Title: | Ảnh hưởng của nhiệt độ trong quá trình chần và sấy đến hàm lượng vitamin C trong gốc măng t y xanh (Asparagus officinalis L.) = Effect of temperature during blanching and drying up on vitamin C content in green asparagus root (Asparagus officinalis L.) | Authors: | Nguyễn, Thị Vân Linh Nguyễn, Lê Tú Uyên Võ, Tấn Thành |
Keywords: | Tạp chí khoa học và công nghệ - Đại học Nguyễn Tất Thành | Issue Date: | 2019 | Series/Report no.: | Tạp chí khoa học và công nghệ - Đại học Nguyễn Tất Thành - 2019 - no.5 - tr.40-45 - ISSN.2615-9015 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=284772 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/12406 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | Existing users please Login |
---|---|---|---|
CVv503S052019040.pdf | 694.06 kB | Adobe PDF |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.