Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/12406
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Nguyễn, Thị Vân Linh | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Lê Tú Uyên | |
dc.contributor.author | Võ, Tấn Thành | |
dc.date.accessioned | 2023-11-13T02:10:27Z | - |
dc.date.available | 2023-11-13T02:10:27Z | - |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=284772 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/12406 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Tạp chí khoa học và công nghệ - Đại học Nguyễn Tất Thành - 2019 - no.5 - tr.40-45 - ISSN.2615-9015 | en |
dc.subject | Tạp chí khoa học và công nghệ - Đại học Nguyễn Tất Thành | en |
dc.title | Ảnh hưởng của nhiệt độ trong quá trình chần và sấy đến hàm lượng vitamin C trong gốc măng t y xanh (Asparagus officinalis L.) = Effect of temperature during blanching and drying up on vitamin C content in green asparagus root (Asparagus officinalis L.) | en |
dc.type | Article | en |
item.fulltext | Có toàn văn | - |
item.grantfulltext | open | - |
item.openairetype | Article | - |
item.cerifentitytype | Publications | - |
item.openairecristype | http://purl.org/coar/resource_type/c_18cf | - |
item.languageiso639-1 | vi | - |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv503S052019040.pdf | 694.06 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.