Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/12404
Title: Tác động của các điều kiện tách chiết lên hàm lượng phenolic tổng số và hoạt tính kháng oxi hóa của quả sim Phú Quốc (rhodomyrtus tomentosa (ait.) hassk.) = Impact of extract conditions on total phenolic compounds and antioxidant activities of Phu Quoc sim fruits (rhodomyrtus tomentosa (ait.) hassk.)
Authors: Lê, Phương Uyên
Võ, Thị Thanh Nhàn
Ngô, Đại Hùng
Võ, Thanh Sang
Keywords: Tạp chí khoa học và công nghệ - Đại học Nguyễn Tất Thành
Issue Date: 2019
Series/Report no.: Tạp chí khoa học và công nghệ - Đại học Nguyễn Tất Thành - 2019 - no.5 - tr.25-31 - ISSN.2615-9015
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=284770
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/12404
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv503S052019025.pdf869.15 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Download(s)

1
checked on Dec 23, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.