Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/12404
Title: | Tác động của các điều kiện tách chiết lên hàm lượng phenolic tổng số và hoạt tính kháng oxi hóa của quả sim Phú Quốc (rhodomyrtus tomentosa (ait.) hassk.) = Impact of extract conditions on total phenolic compounds and antioxidant activities of Phu Quoc sim fruits (rhodomyrtus tomentosa (ait.) hassk.) | Authors: | Lê, Phương Uyên Võ, Thị Thanh Nhàn Ngô, Đại Hùng Võ, Thanh Sang |
Keywords: | Tạp chí khoa học và công nghệ - Đại học Nguyễn Tất Thành | Issue Date: | 2019 | Series/Report no.: | Tạp chí khoa học và công nghệ - Đại học Nguyễn Tất Thành - 2019 - no.5 - tr.25-31 - ISSN.2615-9015 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=284770 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/12404 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv503S052019025.pdf | 869.15 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.