Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/12231
Title: | Thành phần loài thực vật được dân tộc La Ha sử dụng làm men rượu tại huyện Mường La, tỉnh Sơn La = Composition of species are used to making wine yeast by La Ha ethnic minority people, in Muong La district, Son La province | Authors: | Vũ, Thị Liên Lèo, Văn Uấn Vì, Thị Ngân Pin, Kẹo Chít Thạ Vông |
Keywords: | Khoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên | Issue Date: | 2019 | Series/Report no.: | Khoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên - 2019 - no.14 - tr.27-32 - ISSN.1859-2171 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=284576 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/12231 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CTv178V207S142019027.pdf | 186.37 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.