Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/12231
Title: Thành phần loài thực vật được dân tộc La Ha sử dụng làm men rượu tại huyện Mường La, tỉnh Sơn La = Composition of species are used to making wine yeast by La Ha ethnic minority people, in Muong La district, Son La province
Authors: Vũ, Thị Liên
Lèo, Văn Uấn
Vì, Thị Ngân
Pin, Kẹo Chít Thạ Vông
Keywords: Khoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên
Issue Date: 2019
Series/Report no.: Khoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên - 2019 - no.14 - tr.27-32 - ISSN.1859-2171
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=284576
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/12231
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CTv178V207S142019027.pdf186.37 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.