Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/12231
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorVũ, Thị Liên
dc.contributor.authorLèo, Văn Uấn
dc.contributor.authorVì, Thị Ngân
dc.contributor.authorPin, Kẹo Chít Thạ Vông
dc.date.accessioned2023-11-13T02:07:34Z-
dc.date.available2023-11-13T02:07:34Z-
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=284576en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/12231-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên - 2019 - no.14 - tr.27-32 - ISSN.1859-2171en
dc.subjectKhoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyênen
dc.titleThành phần loài thực vật được dân tộc La Ha sử dụng làm men rượu tại huyện Mường La, tỉnh Sơn La = Composition of species are used to making wine yeast by La Ha ethnic minority people, in Muong La district, Son La provinceen
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CTv178V207S142019027.pdf186.37 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.