Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/11587
Title: Nghiên cứu ảnh hưởng của phương pháp xử lí và điều kiện chiết rút đến chất lượng của gelatin từ da cá tra (Pangasianodon hypophthalmus) = The effect of treatment method and extraction condition on the quality of gelatin from tra catfish skin (Pangasianodon hypophthalmus)
Authors: Lê, Thị Minh Thủy
Nguyễn, Văn Thơm
Keywords: Tạp chí Khoa học - Công nghệ Thủy sản
Issue Date: 2019
Series/Report no.: Tạp chí Khoa học - Công nghệ Thủy sản - 2019 - no.4 - tr.130-138 - ISSN.1859-2252
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=283329
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/11587
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv400S42019130.pdf693.41 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Page view(s)

3
checked on Dec 29, 2024

Download(s)

1
checked on Dec 29, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.