Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/11587
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorLê, Thị Minh Thủy
dc.contributor.authorNguyễn, Văn Thơm
dc.date.accessioned2023-11-13T01:57:48Z-
dc.date.available2023-11-13T01:57:48Z-
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=283329en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/11587-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học - Công nghệ Thủy sản - 2019 - no.4 - tr.130-138 - ISSN.1859-2252en
dc.subjectTạp chí Khoa học - Công nghệ Thủy sảnen
dc.titleNghiên cứu ảnh hưởng của phương pháp xử lí và điều kiện chiết rút đến chất lượng của gelatin từ da cá tra (Pangasianodon hypophthalmus) = The effect of treatment method and extraction condition on the quality of gelatin from tra catfish skin (Pangasianodon hypophthalmus)en
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv400S42019130.pdf
  • Size : 693,41 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.