Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/11583
Title: | Tiềm năng chế phẩm vi sinh Bacillus và streptomyces kiểm soát Vibrio parahaemolyticus gây bệnh ahpnd trên tôm thẻ chân trắng (Litopenaeus vannamei) = Probiotic potential of Bacillus and Streptomyces strains in control of Vibrio parahaemolyticus causing ahpnd in white shrimp (Litopenaeus vannamei) |
Authors: | Võ, Hồng Phượng Phạm, Thị Huyền Diệu Lê, Hồng Phước Cao, Vĩnh Nguyên Chu, Quang Trọng Nguyễn, Công Thành Thái, Thanh Trung Đặng, Ngọc Thùy |
Keywords: | Tạp chí Khoa học - Công nghệ Thủy sản |
Issue Date: | 2019 |
Series/Report no.: | Tạp chí Khoa học - Công nghệ Thủy sản - 2019 - no.4 - tr.97-105 - ISSN.1859-2252 |
URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=283325 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/11583 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File : CVv400S42019097.pdf
Size : 1,01 MB
Format : Adobe PDF
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.