Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/11583
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorVõ, Hồng Phượng
dc.contributor.authorPhạm, Thị Huyền Diệu
dc.contributor.authorLê, Hồng Phước
dc.contributor.authorCao, Vĩnh Nguyên
dc.contributor.authorChu, Quang Trọng
dc.contributor.authorNguyễn, Công Thành
dc.contributor.authorThái, Thanh Trung
dc.contributor.authorĐặng, Ngọc Thùy
dc.date.accessioned2023-11-13T01:57:47Z-
dc.date.available2023-11-13T01:57:47Z-
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=283325en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/11583-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học - Công nghệ Thủy sản - 2019 - no.4 - tr.97-105 - ISSN.1859-2252en
dc.subjectTạp chí Khoa học - Công nghệ Thủy sảnen
dc.titleTiềm năng chế phẩm vi sinh Bacillus và streptomyces kiểm soát Vibrio parahaemolyticus gây bệnh ahpnd trên tôm thẻ chân trắng (Litopenaeus vannamei) = Probiotic potential of Bacillus and Streptomyces strains in control of Vibrio parahaemolyticus causing ahpnd in white shrimp (Litopenaeus vannamei)en
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv400S42019097.pdf
  • Size : 1,01 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.