Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/11476
Title: | Tính bền nhiệt của gel từ thịt cá mó scarus flavipectoralis xay nhuyễn sau khi được xử lý ở các nhiệt độ khác nhau = Heating-resistance gelation properties of parrot fish scarus flavipectoralis after treatment at various temperature | Authors: | Nguyễn, Thu Hồng | Keywords: | Tạp chí Khoa học - Công nghệ Thủy sản | Issue Date: | 2019 | Series/Report no.: | Tạp chí Khoa học - Công nghệ Thủy sản - 2019 - no.2 - tr.36-41 - ISSN.1859-2252 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=283219 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/11476 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv400S22019036.pdf | 941.71 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.