Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/11476
Title: Tính bền nhiệt của gel từ thịt cá mó scarus flavipectoralis xay nhuyễn sau khi được xử lý ở các nhiệt độ khác nhau = Heating-resistance gelation properties of parrot fish scarus flavipectoralis after treatment at various temperature
Authors: Nguyễn, Thu Hồng
Keywords: Tạp chí Khoa học - Công nghệ Thủy sản
Issue Date: 2019
Series/Report no.: Tạp chí Khoa học - Công nghệ Thủy sản - 2019 - no.2 - tr.36-41 - ISSN.1859-2252
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=283219
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/11476
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv400S22019036.pdf941.71 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.