Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/11476
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thu Hồng
dc.date.accessioned2023-11-13T01:57:16Z-
dc.date.available2023-11-13T01:57:16Z-
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=283219en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/11476-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học - Công nghệ Thủy sản - 2019 - no.2 - tr.36-41 - ISSN.1859-2252en
dc.subjectTạp chí Khoa học - Công nghệ Thủy sảnen
dc.titleTính bền nhiệt của gel từ thịt cá mó scarus flavipectoralis xay nhuyễn sau khi được xử lý ở các nhiệt độ khác nhau = Heating-resistance gelation properties of parrot fish scarus flavipectoralis after treatment at various temperatureen
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.grantfulltextopen-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.cerifentitytypePublications-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv400S22019036.pdf941.71 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.