Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/11476
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Nguyễn, Thu Hồng | |
dc.date.accessioned | 2023-11-13T01:57:16Z | - |
dc.date.available | 2023-11-13T01:57:16Z | - |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=283219 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/11476 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Tạp chí Khoa học - Công nghệ Thủy sản - 2019 - no.2 - tr.36-41 - ISSN.1859-2252 | en |
dc.subject | Tạp chí Khoa học - Công nghệ Thủy sản | en |
dc.title | Tính bền nhiệt của gel từ thịt cá mó scarus flavipectoralis xay nhuyễn sau khi được xử lý ở các nhiệt độ khác nhau = Heating-resistance gelation properties of parrot fish scarus flavipectoralis after treatment at various temperature | en |
dc.type | Article | en |
item.fulltext | Có toàn văn | - |
item.openairetype | Article | - |
item.grantfulltext | open | - |
item.openairecristype | http://purl.org/coar/resource_type/c_18cf | - |
item.cerifentitytype | Publications | - |
item.languageiso639-1 | vi | - |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv400S22019036.pdf | 941.71 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.