Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/11469
Title: Nghiên cứu ảnh hưởng của chế độ thủy phân đến chất lượng tinh bột bắp biến tính (Maltodextrin) và ứng dụng trong sản xuất surimi cá hố = Effects of acid hydrolysis on the quality of modified corn starch (maltodextrin) and application in producing hairtail surimi (Trichiurus haumenla)
Authors: Thái, Văn Đức
Trần, Văn Vương
Keywords: Tạp chí Khoa học - Công nghệ Thủy sản
Issue Date: 2019
Series/Report no.: Tạp chí Khoa học - Công nghệ Thủy sản - 2019 - no.2 - tr.2-10 - ISSN.1859-2252
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=283212
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/11469
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv400S22019002.pdf1.24 MBAdobe PDF
Show full item record

CORE Recommender

Page view(s)

1
checked on Nov 13, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.